Reisblog dag 1

Dag 1: Maandag 16 juli :

Vanmorgen dan echt vertrokken.  Om 05.45 stond onze lieve buurman Tom klaar om ons naar Schiphol te brengen. Daar ging alles voorspoedig, wel een lange rij voor de check-in. Maar uiteindelijk op tijd vertrokken.

We zitten nu in Washington te wachten op onze vlucht naar San Francisco. Hebben al een lekkere koffie bij de Starbucks gehad en een broodje van de Subway, zo wennen we al snel aan de Amerikaanse eet- en drink gewoontes. 🙂

Na een lange reisdag eindelijk aangekomen in San Francisco. De shuttle van het hotel was makkelijk te vinden. De Amerikanen zijn direct behulpzaam als je ook maar een paar seconden wezenloos om je heen kijkt en stil gaat staan, spreken ze je aan en willen ze je helpen. Na even wachten levert de shuttle ons af bij ons hotel voor de eerste overnachting in The States.

Ingecheckt in ons hotel “for one night” ,  kort nog even gekletst en nu lekker naar bed in ons hotel El Rancho Inn. Morgen vroeg op, ontbijten en dan de camper ophalen. Spannend, we zijn vol verwachting hoe de komende weken zich gaan ontwikkelen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *