Reisblog dag-11

Dag 11: Donderdag 26 juli: 2e dag LA en dan naar KOA Pomona

Eerst even zoals beloofd een foto van onze overnachtingsplek bij Renate, Trevor en Neo.  Gisteren avond hebben we nog lang nagezeten bij hun om te vertellen over onze eerste dag in LA. Ook veel gepraat over hun eigen bedrijf. Ook hun 2 jaar durende camper tocht door de USA is de revue gepasseerd. Hoezo 4 weken is lang……..

Vanmorgen vanuit Renate’s woonhuis naar Santa Monica Beach gereden. Daar even op de pier gelopen en ter plekke mooie fietsen (beach cuisers) gehuurd om langs het de stranden van LA  naar Venice Beach te fietsen. Een hele mooie fietstocht. Wat lopen er in Venice beach veel “surfer dudes” rond……. de verhalen over de stranden bij LA kloppen. Alles is hier mooi en de dames joggen de hele dag langs het strand.  In Venice beach ook de leuke surf en strand winkeltjes bekeken van al die vreemde strandtypes.

Daarna met de auto naar Beverly Hills gereden. Hollywood Boulevard bezocht, de Walk of Fame bekeken en daarna snel terug gereden naar Agoura HIlls om afscheid te nemen van de familie. We hebben veel profijt gehad van hun auto. Dit is toch wel heel wat makkelijker ipv de camper in downtown LA.

We hebben ze de kadootjes gegeven welke we voor ze gekocht hebben als dank voor hun gastvrijheid. Voor Neo hadden we in Santa Barbara door een kunstenaar een stuk strandhout laten bewerken met de naam van Neo erop. Hij deed dit alleen maar met een vergrootglas en de zon. Heel kunstig. Voor Trevor hadden we een fles Bacardi gekocht en voor Renate een mooie bos bloemen. Ze waren er erg blij mee en we kunnen altijd bij hun terugkomen (:

Daarna naar Pomona gereden dwars door de avondspits van LA. WAT EEN HELL! (volgens anja en elles) maar we zijn er gelukkig doorgekomen en staan nu op de KOA en hebben erg gezellige Nederlandse buren 😀

Morgen rijden we naar San Diego.

 

Overnachting 11: van 26 op 27 juli Los Angeles / Pomona / Fairplex KOA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *