Reisblog dag-14

Dag 14: Zondag 29 juli: naar Kingman op weg richting de Grand Canyon

Na een wederom warme nacht in Indio (Palm Springs) , waar we gisteravond wel een hele mooie avond hadden met een prachtige zonsondergang, hebben we eerst rustig ontbeten.

Omdat het in Palm Springs zo warm was en men ons aangaf dat het in Joshua Tree park vandaag wel heel erg warm werd (45 gr.)  hebben we besloten om dan maar alvast de lange reisdag richting Kingman te gaan ondernemen. Deze weg voert ons via de Hyw 177 en de US route 95 dwars door de woestijn met allemaal kaarsrechte wegen. De rit, welke op papier saai leek,  is in werkelijkheid een hele mooie rit door een woestijnlandschap. We zagen allemaal verschillende soorten catussen en reden ook nog een klein stukje over de originele route 66.

Onderweg een stop gemaakt bij een echte truckstop waar Freek eindelijk zijn eerste Wendy’s hamburger kon gaan eten !!!

We zijn nu aangekomen op de KOA in Kingman en besluiten de stof van ons af te spoelen met een verfrissende duik en daarna lekker in de Hot Tub zitten. Naast ons staan Nederlanders uit Brabant. Zij gaan ook naar de grand canyon, dus info uitwisselen.

Vanavond werden we verrast door een mooie regenboog. Dit omdat het verderop in de bergen iets regende, volgens onze amerikaanse buurman aan de overkant. Het wordt nu wel heel bewolkt, zouden we dan echt onze eerste regen krijgen ?!?! Het is hier wel iets minder warm. Het is nu nog 34 graden en vanacht wordt het maar 24 graden. 🙂

 

 

Overnachting van 29 op 30 jul: KOA Kingman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *