Reisblog dag-17

Dag 17: Woensdag 1 augustus  activiteit in Grand canyon

Vanmorgen wakker geworden met gelukkig een heerlijk zonnetje. Het heeft zo’n beetje de hele dag doorgeregend. Dus eerst lekker buiten ontbeten.Toen met de Shuttle bus vanaf marketplaza naar de transfer voor de red line route langs de andere kant van de south rim. Deze route is langer en heeft meer uitzichtpunten. Op tijd bij de eerste stop Trailview Overlook.

Daarna vervolgens via Maricopa Point, Powell Point , Hopi Point, Mohave Point, The Abyss, Monument Creek Vista, Pima Point uiteindelijk naar Hermits Rest. We hebben niet alles via de shuttle gedaan, we hebben ook van het ene punt naar het andere punt de route via het pad naast de rim gelopen.

Uiteindelijk tegen 16.00 uur weer even naar de camper gegaan, daar gegeten en toen besloten om nogmaals terug te gaan naar Mohave Point om daar om 19.37 de zonsondergang in de Canyon mee te maken.

Door het mooie weer toch de  zonsondergang kunnen meemaken, iets dat gisteren niet lukte door de regen. Daarna om 20.00 de shuttle terug naar Mather campground genomen en daar nog een klein kampvuurtje gemaakt en daarna heerlijk gaan slapen. Morgen weer weg uit de Grand Canyon en op weg naar Page.

Overnachting  17 van 1 augustus op 2 augustus Mather Campground

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *