Reisblog dag-18

Dag 18: Donderdag 2 augustus doorrijden naar Page Antelope canyon

Vanmorgen is Marcel door de famiie wakker gemaakt met felicitaties en als kado heeft hij nieuwe wandelschoenen gekregen welke in de Grand Canyon zijn gekocht. Daar kan het dus niet meer aan liggen. Na een heerlijk ontbijt buiten zijn we vertrokken richting Page. Onderweg was het wederom een genot om tijdens de lange rit van het landschap te genieten.

Vlak voor Page hebben we de hike gedaan naar Horse Shoe Bend, de  beroemde bocht in de Colorado River.  De wandeltocht er naar toe was absoluut de moeite waard.

Daarna aangekomen in Page eerst over de beroemde dam, de Glen Canyon dam, gereden en deze even bezocht.

Deze dam heeft ervoor gezorgd dat er in 1956 een meer onstond, Lake Powell. En aan dit meer hebben we onze camping voor 2 nachten. Wahweap RV camp, een fantastische camping met een mooi uitzicht over Lake Powell, Hier hebben we eerst de verjaardagstaart van Marcel opgegeten, een mooie plek om je verjaardag te vieren.

We zijn op advies van de receptie dame van het visitors center van de dam gaan eten bij Antelope Point Marine. Deze haven heeft een drijvend restaurant, The Point,  op Lake Powell. Een hele mooie locatie en een echte aanrader voor mensen die Page bezoeken.

Op Antelope Point Marine werden we opgehaald en teruggebracht met een golfkarretje naar de parkeerplaats van de RV. Heel luxe !!! Toen we uitgegeten waren hebben we nog even genoten van de ondergaande zon in Lake Powell en het Antelope gebergte. Morgen vroeg op om de toer door Antelope Canyon te maken.

Overnachting 18:  van 2 op 3 augustus Wahweap RV & Campground

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *