Reisblog dag-22

Dag 22: Maandag 6 augustus verder rijden naar Bryce Canyon

Deze ochtend moesten vroeg uit de veren 06.30!. We hebben namelijk de lange “verbindingsetappe” naar Bryce Canyon voor de boeg. De route van 458 km voert ons bijna helemaal over de Interstate 70, die bijna de hele weg nagenoeg leeg is. Wel hebben we weer mooie uitzichten en een kalme rit in onze grote camper. Wat is dat ding ideaal voor een trip als deze.

Na een rit van 4,5 uur komen we aan in Bryce Canyon en daar blijkt dat Ruby’s Inn RV park nagenoeg bij de ingang van het park ligt.  De shuttle bus van de Canyon stopt zelfs voor de RV camp!! Wat een mooie pleisterplaats is dat Ruby’s Inn. Een echte aanrader voor eenieder die deze kant nog op moet/gaat.

Nadat we de Rv hebben aangesloten trekken we de wandelschoenen aan en gaan gauw naar de Shuttle. Deze brengt ons in een canyon die echt fantastisch is. We doen de verschillende viewpoints en gaan zelfs via de Navajo Trail een eindje naar beneden de Canyon in.

Ook zijn er in het park heel veel chipmunks en herten maar ook antilopen. We zien vanuit de shuttle nog een moeder antilope en twee jongen aan de rand van de weg, maar zijn te laat om ze te fotograferen. Wel maken we  leuke foto’s van een chipmunk.

Na een mooie dag gaan we terug naar de camper om de avond door te brengen op Ruby’s Inn

Overnachting 22: van 6 op 7 augustus Ruby’s Inn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *