Reisblog dag-24

Dag 24: Woensdag 8 augustus Via Zion park op weg naar Las Vegas.

Vanmorgen weer eens op tijd de camper ontkoppeld van de plek om op tijd naar Las Vegas te rijden. Dit was onze laatste nacht in de camper en onze laatste 240 km met de camper voor onze rit naar onze eindbestemming LAS VEGAS! We komen zonder problemen aan in Las Vegas en rijden naar de drop-off van Road Bear. Daar wordt onze camper van binnen en buiten gecontroleerd en goed bevonden. We hebben in totaal 4120 km gereden.

Samen met andere mensen worden we om 11.00 met een Shuttle van Road Bear naar de verschilende hotels gebracht. Wij worden keurig afgeleverd bij hotel New York New York aan de strip! Alleen al de buitenkant en het aanzicht van dit hotel is wederom overweldigend. Vooral de kinderen zijn helemaal onder de indruk.  En als we dan binnenkomen en alle gokautomaten zien zijn ze helemaal verbaasd.

We kunnen vlot inchecken en krijgen onze kamer. We gaan eerst lekker lang douchen en genieten van de koelte op de kamer, want het is zinderend heet in Las Vegas. Ong 43 graden.

Nadat we bijgekomen zijn besluiten we een wandeling over de Strip te maken. We bezoeken Paris en Bellagio, Mirage en Ceasar’s Palace. De rest besluiten we s’avonds te doen ivm de warmte.

Na het avond eten bij Planet  Holleywood wachten we totdat het donker wordt en bezoeken nogmaals de fonteinshow bij Bellagio en lopen daarna naar Venetian (fantastisch) en Treasure Island (voor de buitenshow). Alles staat in het neon licht en het is echt druk op de Strip.

Moe maar voldaan kruipen rond 0.00 uur in ons bed. Morgen onze laatste dag in de USA en Las Vegas.

Overnachting 24: van 8 op 9 augustus New York New York Hotel in Las Vegas

Een gedachte over “Reisblog dag-24”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *