Reisblog dag-25

Dag 25: Donderdag 9 augustus Las Vegas Strip met eventueel gehuurde Camaro.

Vanmorgen weer op tijd opgestaan om de huur auto op te halen die we vandaag ter beschikking hebben. Het is een simpele auto, Freek heeft hem uitgezocht…….

Wel een beetje overdreven, maar ja je bent maar 1 keer in Las Vegas en deze auto’s zijn gewoon te huur en niet duurder dan een gewone auto. We gaan met de Camaro naar hotel Paris om daar heerlijk te ontbijten.

Daarna rijden we naar de Las Vegas Outlet Mall om daar nog een paar t-shirts te kopen. Wat is die Mall groot zeg, niet normaal en natuurlijk weer overal eetgelegenheden tussen de winkels. Gelukkig is het in de Mall koel want het is vandaag weer 43 graden buiten. Op de terugweg rijden we nog naar het Las Vegas Sign om daar (net als alle andere toeristen) de beroemde foto te maken. Er staat zelfs een dame die je helpt om familiefoto’s te maken. Voor een dollar uiteraard.

Hierna gaan we lunchen in Hotel Flamingo en rijden daarna naar Las Vegas Speedway om het circuit te bekijken, dit is het alternatief voor de Hoover Dam want het is gewoon te warm om helemaal daar naar toe te gaan. Helaas moeten we daar met een betaalde tour mee om op het circuit te kunnen komen en die gaat om het uur en we moeten 50 minuten wachten. Dit willen we niet en we horen dat vlakbij  het circuit de fabriek van Shelby ligt. Dit is inclusief een klein museum. Hier bouwen ze de beroemde Mustang Shelby. We kijken even in het museum en hebben een kleine inkijk in de werkplaats.

Hierna rijden we terug naar downtown Las Vegas en besluiten als het donker is om nog een keer met de auto de strip op en af te rijden om eventueel nog een paar foto’s te maken. Daarna tanken en de auto inleveren. Morgenvroeg om 03.30 worden we afgehaald door de airport Shuttle om naar het vliegveld te gaan. HET ZIT ER BIJNA OP. 🙁 🙁

Overnachting 25: van 9 op 10 augustus New York New York Hotel in Las Vegas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *