Reisblog dag-26

De terugreis dag

Vandaag reizen we terug van Las Vegas naar Amsterdam

Vanmorgen heel vroeg opgestaan omdat we om 03.30 uur worden opgehaald door de airport shuttle van het hotel om naar Las Vegas Airport te worden gebracht.  Je kunt wel duidelijk zien dan Las Vegas 24 uur doordraait want we komen in de hotelzaal en we zien dat er nog heel veel mensen aan het gokken  en feestvieren zijn.  Het is echt een bruisende feeststad waar veel ” nep” is. Aangekomen op het vliegveld hebben we gelukkig geen vertraging en kunnen we op tijd vertrekken. Op het vliegveld van Las Vegas kun je zelfs nog tot aan de Gate op gokkasten bezig zijn. `het draait hier allemaal om geld….

We hebben een tussenlanding op Washington waar we vier uur moeten overbruggen, daarom besluit Marcel om even naar het Witte Huis te gaan om daar de beide presidentskandidaten toe te spreken en hun te wijzen op hun verantwoordelijkheid in de huidige crisistijd.

Zonder vertraging landen we zaterdagmorgen op Schiphol waar Vincent gelukkig op tijd ons staat op te wachten om ons terug te brengen naar Denekamp.  Thuis aangekomen staan de ouders van Marcel ons op te wachten met koffie.  Ook zijn er enkele vriendinnen van Elles die ons met confetti begroetten. Ontzettend lief allemaal.

Het zit er nu echt op!!! Het was een fantastische onderneming/vakantie. We hebben heel veel gezien en meegemaakt. Iedereen die onze 1800 foto’s  wil zien en onze verhalen wil aanhoren is van harte welkom voor een bak koffie !!

Marcel, Anja, Freek en Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *