Reisblog 2016 Dag 10

 

Schermafbeelding 2016-07-30 om 09.50.07

Dag 10:

We zijn nu in Fort Lauderdale/Miami, onze eerste dag van bijna drie dagen. Om alvast een indruk te krijgen willen we een fietstour gaan doen. We rijden naar Bike and Roll om daar om 10.00 te beginnen. Helaas zit het al vol. 🙁  Morgen is er nog plek. De dame van de verhuur heeft blijkbaar door dat we speciaal hiervoor naar Miami Beach zijn gereden en geeft aan dat we morgen de tour kunnen doen en dat we vandaag de fietsen de hele dag kunnen krijgen voor 10 dollar. Dan kunnen we een eigen tocht maken en zij wil ons wel routes voorstellen.  Dat lijkt ons wel iets. Na de gebruikelijke “paperassenwereld” stappen we op en fietsen een zwaar bewolkt Miami in. Er is een echte regen dreiging.

site IMG_8186

siteIMG_8184

We fietsen eerst vanaf Miami South Beach naar Downtown Miami via de fantastische weg/brug over de Venetian Islands.

venetian-islands

Daar  aangekomen bezoeken we het Hard Rock Café en de Bayside.

site IMG_8189

Na een heerlijke Starbucks koffie en wachten op de regenbui, fietsen we naar het Artist District. Dit is een kunstenaars buurt. Valt een beetje tegen…..

site IMG_8201

Uiteindelijk fietsen we terug naar South Beach. Het weer klaart al helemaal op en het wordt wederom warm. Aangekomen op South Beach belonen we ons met een heerlijk Smoothie op het terras.

site IMG_8203

site IMG_8205

site IMG_8208

Nadat we een beetje bijgekomen zijn van deze 3,5 uur durende fietstocht gaan we terug naar het hotel en nemen een verfrissende duik in het zwembad. Morgen gaan we de tour met begeleiding fietsen in South Beach.

Overnachting: Ramada Fort Lauderdale Oakland Park

ramada Fort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *