Reisblog 2016 Dag 12

 

Schermafbeelding 2016-07-30 om 09.50.07

Dag 12: Miami

Onze laatste dag alweer 🙁 Omdat we deze dag nog niets gepland hadden besluiten we om nog een keer naar de wijk Coral Gables  te gaan en daar lekker te gaan zwemmen in de Venetian Pool (wat we eerder niet gedaan hebben) om daar dan in de middag te kunnen douchen, zodat we schoon en fris naar het vliegveld kunnen gaan om de lange terugreis te maken. Op weg naar Coral Gables besluiten we ook nog even langs een Bass Pro shop te rijden. Hier was ik eerder geweest en wilde Anja deze hele grote Outdoor shop laten zien. Hier kun je van alles kopen. Van kleine zaklampen tot aan complete boten en alles daar tussen voor de Outdoor bezigheden. Ook zien we de afdeling geweren en bogen incl. rekken vol met kogels en pijlen. Waanzinnig dat je dit “gewoon”  kunt kopen als je een ID en geen strafblad hebt.

Rijdend door Coral Gables op weg naar de Ventian Pool komen langs mooie rijen Banyan trees.

IMG_8254

IMG_8255

In de Ventian Pool gaan we heelijk zwemmen en verbazen ons over de manieren van de Amerikanen in deze rijke buurt. Van hele mooie barbiepop meisjes tot aan heeele forse kinderen, alles loopt hier ongegeneerd rond. Op een gegeven moment komt er een behoorlijke onweersdreiging en moeten we allemaal het zwembad uit.

IMG_8256

IMG_8257

We moeten zelfs allemaal beschutting zoeken (erg overdreven) en de politie komt zelfs controleren.  We staan al bijna 3 kwartier te wachten en er komt zelfs geen drupje regen en nauwelijks onweer, maar we mogen er nog niet in. Uiteindelijk besluiten we te gaan douchen en dan maar op tijd te vertrekken naar het vliegveld en dan maar alvast de auto in te leveren. We komen in een reusachtige parkeergarage bij het vliegveld waar alle rentals ingeleverd moeten worden. Dit is een komen en gaan van huurauto’s  Wat een drukte.  We rijden naar de afdeling van Alemo en geven aan, op de vraag van de vriendelijk dame, dat we problemen met de banden hebben gehad. We krijgen na ons verhaal zomaar 100 dollar terug omdat ze ons als tevreden klanten willen houden. Dit is toch een mooi gebaar voor twee keer de band laten oppompen bij een Tyre Center. Uiteindelijk komen we te vroeg op het vliegveld aan en besluiten er maar het beste van te maken en lekker rustig aan te doen en wachten op onze vlucht.

We hebben een hele mooie vakantie gehad, ontzettend veel gezien en weer veel foto’s gemaakt. Als je alles wilt zien moet je maar een kop koffie komen doen als we terug zijn. 🙂

 

Een gedachte over “Reisblog 2016 Dag 12”

  1. Wij hebben inmiddels de hele foto sessie mogen bekijken.
    Met een beetje fantasie hebben we de reis mee beleeft.( gratis)
    Fantastisch. Bedankt Anja en Marcel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *