Reisblog 2016 Dag 5

Schermafbeelding 2016-04-27 om 21.21.15

Dag 5:

Vanmorgen op tijd vertrokken uit ons mooie hotel in Crystal beach. Nog even bij gepraat met Nederlanders die de route andersom rijden. E.e.a. aan tips uitgewisseld. 🙂  Voordat we weer op weg gaan eerst heerlijk ontbeten in een klein restaurantje genaamd The Highlander Cafe. 🙂 Een schots cafe waar je echt goed kunt ontbijten. alles home-made !

site IMG_7932

Daarna op weg naar onze stop voor vandaag. Het Weeki Wachee Springs Park .

site IMG_7933

Dit park is bekend om zijn Mermaids show.  Het is niet groot en er is ook nog een mogelijkheid om de rivier een stukje op te varen met een ranger boot. Dit hebben we dan ook gedaan. Ook hier weer kristal helder water vanuit de springs.

site IMG_7944

Daarna even door het park gelopen op weg naar de Mermaids show. Veel pauwen gezien in het bos.

site IMG_7939

De Mermaids show was mooi om mee te maken. Ik heb de zeemeerminnen meisjes eerst nog even op de foto gezet buiten voordat we de kelder in gingen voor het aanschouwen van de show. Doordat de show wordt uitgevoerd in het heldere bronwater krijg je een mooi zicht onder water op de uitvoering. Had wel een hoog meisjes gehalte maar was mooi om te zien.

site IMG_7950

site IMG_7953

Ook heeft het park een prachtig, aangelegd, strand waar je in het heerlijke water kunt zwemmen.

site IMG_7962

Na deze leuke ervaring zijn we doorgereden naar ons hotel in St. Petersburg. Het hotel ligt aan de Gulf Coast kan van St.Petersburg (vlak bij Tampa) aan de golf van Mexico. Het hotel schreeuwt om een renovatie maar is wel schoon. Het zwembad buiten met een open gedeelte naar het strand vergoedt veel. Heel mooi uitzicht en heerlijk weer.
Straks ff inkopen doen en daarna een restaurant zoeken.

site IMG_7963

 

site IMG_7964

Overnachting: Dolphin Beach Resort

dolphin beach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *