Reisblog 2016 Dag 6

Schermafbeelding 2016-04-27 om 21.22.38

Dag 6:

Vanmorgen niet al te vroeg vertrokken uit ons hotel in Treasure Island (St. Petersburg) Via een hele mooie route zijn we eerst naar Bradenton gegaan.

site IMG_7984

In Bradenton hebben we een originele Amerikaanse Flea Market (vlooienmarkt) bezocht. Een hele ervaring.

site IMG_7987

Daar hebben we ook eindelijk onze signs kunnen kopen die we onder onze overkapping willen ophangen. Daar hebben we er al een paar van. We kwamen met de man die ons de signs verkocht in een mooie discussie over het huidige Amerika. Hij wil het liefst dat de grenzen van Amerika weer dicht gaan en dat er geen buitenlanders meer binnen kunnen  komen. Dit zou de oorzaak zijn van de huidige economische  problemen (er zijn geen banen meer) Ook nog even over de verkiezingen gehad. Als hij zou moeten kiezen dan kiest hij voor Trump ondanks het feit dat hij Clinton en Trump allebei criminelen vindt.

site IMG_7985

Na deze mooie ervaring zijn we doorgereden naar Sarasota. Dit is een mondain havenplaatsje met een mooie kunstwijk.  Hier hebben we heerlijk geslenterd ondanks de hitte.

site IMG_7999

Uiteindelijk zijn we gestopt in de jachthaven en hebben daar een heerlijke (dure) kop koffie gedronken met een super view.

site IMG_7997

Uiteindelijk verder getrokken richting onze overnachtingsplaats Fort Meyers Beach. Echter kwamen we onderweg lang een baseball stadion waar veel te doen was.; Het bleek dat daar in de avond een echte wedstrijd was. Omdat ik al wel een basketbal en een American football wedstijd in Amerika heb gezien maar nog nooit een baseball wedstrijd heb ik Anja overgehaald om hier naar toe te gaan. Dus een snelle hap in een voorstad van Fort Meyers gedaan bij een leuk restaurant (Island Grill) en toen snel teruggereden naar het stadion, kaarten gekocht  en naar binnen. Het bleek een fantastische ervaring te zijn. (ook voor Anja 🙂 )

site IMG_8001

site IMG_8016

site IMG_8005

site MG_8027

Ondertussen was het al laat geworden en dus in het donker aangekomen bij onze overnachting. Nu gauw douchen, wat drinken en dan slapen….

 

Overnachting: Outrigger Beach Resort

outriggger beach

Een gedachte over “Reisblog 2016 Dag 6”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *