Reisblog 2016 Dag 7

 

Schermafbeelding 2016-04-27 om 21.24.40

Dag 7:

Kleine rustdag. Omdat we maar een klein eindje hoeven te rijden (we blijven aan de kust) besluiten we eerst lekker te gaan zwemmen en uitrusten omdat ons hotel een fantastisch uitzicht heeft op de golf van Mexico. Heerlijk…

site IMG_8035

Uiteindelijk uitgecheckt en pas in de middag weggereden. We besluiten eerst naar een moeras park te rijden. Het Corkscrew Swap.

site IMG_8038

Het is een eindje rijden en midden in de wilderness. Een heel nat gebied met een special soort bomen. De Bold Cypress. Omdat men vroeger dit hout gebruikte voor allerlei bouwwerken is er een kaalslag geweest in de vorige eeuw. Nu is het een beschermd gebied. het gebeid heeft zich helemaal hersteld en  is een onderdeel van de Everglades (waar we morgen heen gaan) Je kunt er een wandeling maken van 5 km over een aangelegde steiger door het moeras.

site IMG_8040 site MG_8043

Daarna zijn we naar Naples gereden. Dit is een heel mooie stad op een tropische locaties. We zijn eerst naar de pier gereden en hebben daar genoten van het uitzicht.

site IMG_8049

site IMG_8052

site IMG_8053

Nu aangekomen op onze overnachtingsplek . Straks Naples in om een restaurantje te zoeken. Eerst even een tropische bui met giga onweer afwachten. 🙁

site IMG_8060

site IMG_8061

We hebben ook nog even rondgereden door een wijk aan de beach. De Amerikanen mogen echt niet klagen. Wat een huizen en wat een grootheidswaanzin. Bijna wanstaltig. Allemaal boten achter hun huis en mooie, bijna botanische, tuinen. Hieronder een klein voorbeeldje.

site IMG_8059

We hebben een CheeseCake Factory gevonden. Bekend geworden uit de Big Bang Theory comedy. Het eten was heerlijk en natuurlijk nog een cheesecake als toetje genomen.

site IMG_8071

 

site IMG_8068

 

 

Overnachting: Ramada Inn of Naples

ramada inn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *