Reisblog 2016 Dag 9

Schermafbeelding 2016-07-30 om 09.46.51

Dag 9:

Vandaag gaan we vanuit Key Largo de rit door de Key’s naar Key West maken. De hele Florida Keys bestaan uit vele eilandjes die via een lang bruggenstelsel aan elkaar zijn verbonden. De rit is fantastisch.

site IMG_8128

site IMG_8126

De langste brug onderweg is de 7 Miles bridge waar we even stoppen en een eindje gaan lopen.

site IMG_8132

Tijdens de wandeling over de brug (het oude gedeelte naast de huidige brug) zien we in het ultra heldere water plotseling een zee schildpad die rustig in het ondiepe water rondzwemt en eet. Direct hebben we een aantal mooie foto’s geschoten.

site IMG_8141

site IMG_8137

Onderweg kom je ook langs ontelbare stranden die er prachtig bij liggen.  Het water in de zee is meer dan 27 graden en je kunt wel een paar honderd meter de zee inlopen, zo ondiep is het overal.

site IMG_8149

site IMG_8151

Uiteindelijk moesten we helaas omdraaien om al richting Miami te rijden. Daar hebben we onze overnachting,. Met een beetje weemoed verlaten we de Keys.  Omdat we redelijk op tijd zijn gaan we toch nog gauw alvast naar de wijk Coral Gables. Een mooie wijk met allemaal Bayan Trees en mooie huizen.

site IMG_8172

In deze wijk is ook een natuur zwembad, de Venetian Pool. We wilden er eigenlijk even kort gaan zwemmen maar de hoge entree prijs hield ons tegen. 🙁  Dan maar een paar mooie foto’s.

site IMG_8164

site IMG_8167

In Coral Gables is ook het beroemde hotel Biltmore. Dit hotel is in talloze film’s gebruikt. Het was vroeger zeer in trek bij de maffia bazen.

site IMG_8173

Daarna gauw doorgereden naar ons hotel en daarna even Fort Lauderdale in om e.e.a. te verkennen.

Overnachting: Ramada Fort Lauderdale Oakland Park

ramada Fort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *